Bestrating

Diensten

Bestrating

Wat is Bestrating en wat heb je hieraan? Bestrating is het aanleggen van paden door tegels of/enstenen. Dit wordt gedaan in verschillende vormen, kleuren en maten zoals jij wilt.

Meer informatie over Bestrating en wat ik voor je kan betekenen lees je hieronder.

Informatie bestrating

De mooiste paden in jouw tuin? Dat kan met onze mooie aangelegde paden met de door jouw uitgekozen tegels of stenen.

Het kiezen van stenen is erg belangrijk omdat dit zorgt voor de overloop van je huis naar je tuin. Met de gekozen stenen of tegels bepaal je de basis van je tuin. Wij zelf vinden gebakken klinkers het mooist en het fijnst in gebruik. Maar natuurlijk leg ik ook andere tegels aan zoals betontegels, gebakken tuintegels en beton klinkers HBVDK legt jouw bestrating netjes neer in en op goede hoogte.

Hoe gaat bestrating in zijn werk?

Uitmeten en banden zetten

We beginnen met het uitmeten en uitgraven bij de plek waar de bestrating komt. Daarna zetten we de bandjes op de juiste hoogte en leggen er zet in.

Het aantrillen van het zand.

Hierna leggen we het zand recht in trillen het zand aan. Daarna leggen we het zand op perfecte hoogte en zorgen dat het recht ligt voor de bestrating.

Beginnen met bestrating.

Zodra het zand op de juiste hoogte ligt beginnen we aan de bestrating

De bestrating zit er in.

De bestrating zit er bijna helemaal in. Het enige wat er nu nog moet gebeuren is dicht knippen. Dit is nog wel veel werk!

Dicht knippen.

We knippen de stenen in de juiste stukken zodat de bestrating dicht komt

De bestrating zit er helemaal in.

De bestrating zit er helemaal in en er wordt nu zand opgelegd om de kieren dicht te maken. De klant is erg tevreden met het eindresultaat.