Tuinonderhoud

Diensten

Tuinonderhoud

Wat is tuinonderhoud en wat kan je hiermee doen? Tuinonderhoud is het laten onderhouden van jouw tuin. Zo wordt alles weer netjes gemaakt en krijgt jouw tuin weer genoeg zuurstof om te groeien. Door de juiste tuinonderhoud groeit de plant beter terug. Meer informatie over tuinonderhoud lees je hieronder.

Informatie tuinonderhoud

Je tuin goed laten onderhouden is erg belangrijk zodat je tuin genoeg zuurstof krijgt en het zorgt voor een goede bloei van je planten.

Je tuin iedere maand laten onderhouden, één keer per jaar zomer- of winterklaar maken of incidenteel je tuin laten onderhouden; dit kan natuurlijk allemaal. Je hebt het zelf voor het zeggen. Onderhoud voor je tuin is erg belangrijk om te zorgen dat de tuin in perfecte staat blijft en je het hele jaar van je tuin kan genieten. Genieten van je tuin kan altijd, in de zomer of op een koude winterdag. HBVDK maakt het jouw tuin weer goed en fris.

Tuinonderhoud bij je bedrijfspand

Dit is natuurlijk erg belangrijk om een goede indruk te maken bij je nieuwe klanten. Je bedrijf ziet er dan meteen goed opruimt en fris uit. Hoe mooi is het als je bij een bedrijf komt en je ziet direct een strak geknipte haag, mooi aangelegde bestrating en planten die vol in de bloei zijn. Ook werknemers worden hier vrolijk van als ze even lekker buiten kunnen lunchen of uit het raam kijken.

Hoe vaak laat je je tuin doen?

Samen kijken we hoe vaak er onderhoud moet worden gedaan. Hiermee houden we rekening met de volgende werkzaamheden.

Werkzaamheden

Hoe vaak uitvoeren per jaar

Zomer klaar maken

Snoeien van struiken en bomen

Gras maaien in het grasseizoen

Werkzaamheden

Een keer per jaar in het najaar

Een keer per jaar in het voorjaar

Een keer per jaar in de winter

Wekelijks tussen april en oktober